Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Adli Tıp Kurumu 200 Kamu Personeli Alım İlanına Başvurular İçin Son Gün

Adli Tıp Kurumu geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir ilan ile kadrosunda personel açığı bulunan birimlerine personel alımı yapacağını duyurmuştu ve söz konusu alım ilanı için başvuruları kabul etmeye başlamıştı. 

Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru süreci 22 Haziran itibariyle sona erecek. Elektronik olarak yapılacak başvurulara ve ilana dair ayrıntıları siz okuyucularımıza tekrar hatırlatıyoruz. 

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Adli Tıp Kurumu Adli Tıp Kurumu Taşra Teşkilatında görevlendirmek üzere alım yapılacağı açıklanan sözleşmeli personel alım ilanında toplam 200 personel istihdamı yapılacağı açıklanmıştı. 

DPB’de yayımlanan ilana göre kurum 8 farklı pozisyonda alım yapacak. Alım yapılacak kadrolara dair detaylara ATK, Sözleşmeli Büro Personeli, Teknisyen, Mühendis, Diğer Teknik Hizmet Personeli, Destek Personeli, Biyolog, Laborant, Hemşire ve İnfaz Koruma Memuru istihdam edecek.

ATK MEMUR ALIM İLANINA KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

8 farklı pozisyonda yayımlanan personel alım ilanında adayların ilan metninde yer alna başvuru koşullarını sağlamaları gerektiği ilan edildi. Başvuru koşullarını sağlamayan adayların yapacakları başvuruların da iptal edileceği uyarısında bulunuldu. 

İlan metninde yer alan başvuru koşullarını siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 01 Ocak 1981 ve sonrası doğmuş olmak, Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak, 657 sayılı Kanunun 53’üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Son müracaat tarihi itibarıyla istihdam edilecek sözleşmeli personel pozisyonu için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak ve 2016 yılı KPSS’ye giren ve her pozisyon için aranan puan türünden en az 70 puan almış olmak. 

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN

Kadro detayları ve başvuru şartlarına ilişkin genel bilgileri aktardığımız Adli Tıp Kurumu 200 sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 22 Haziran tarihi itibariyle sona erecek. İlana başvuru yapacak adaylar başvurularını Adli Tıp Kurumu’nun internet sitesi üzerinden (www.atk.gov.tr) istenilen bilgilerin sisteme yüklenmesi usulü ile yapılacak.