Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Bin 259 Sözleşmeli Personel Alım İlanı Yayımlandı! En Az Lise Mezunu

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan ilanlarla beraber sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Yayımlanan ilanlarla beraber bin 259 personel alımı gerçekleştirileceği ifade edildi.

Kamupersoneli.net olarak sözleşmeli personel alım ilanı yayımlayan üniversitelerin ilanlarını sizler için derledik.

HANGİ ÜNİVERSİTELER ALIM YAPILACAK?

Devlet Personel Başkanlığı üzerinden yayımlanan ilanlarda ise alım yapılacak olan üniversiteler;

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Gaziantep üniversitesi, Fırat üniversitesi, Selçuk üniversitesi, Ankara üniversitesi, Erciyes üniversitesi, Kırıkkale üniversitesi, Cumhuriyet üniversitesi, Mersin üniversitesi, Adnan Menderes üniversitesi, Bozok üniversitesi, Sağlık bilimleri üniversitesi olarak duyuruldu.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilanlarda adaylardan talep edilen genel başvuru şartları ise;

“657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan koşulları sağlamak, T. C. vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlik şartını yerine getirmiş, muaf veya en az 2 yıl tecilli olması, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmaya engel sağlık problemi olmamak, güvenlik Araştırması ve Arşiv Soruşturması sonucunun olumlu olmak, üniversiteler tarafından belirtilen ilanların içeriğinde yer alan yaş aralığında olmak” olarak ifade edildi.

ÖZEL ŞARTLAR

Adaylardan özel başvuru şartları talep edilebiliyor. KPSS, sertifika ve belge gibi şartlar üniversiteler tarafından yayımlanan ilanlara göre farklılık gösterirken adaylaın alım yapılacak eğitim seviyelerinden mezun olması gerektiği ifade ediliyor.