Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Çanakkale Ayvacık Belediyesi Sözleşmeli Personel Alımı Sona Eriyor

Çanakkale Ayvacık Belediyesi tarafından yayımlanan sözleşmeli personel alım ilanına başvurularda sürecin sonunda gelindi. İlan detaylarını ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN !

Ayvacık Belediyesi tarafından yayımlanan ilan ile Mimar pozisyonunda sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Söz konusu ilanda talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları bugün (22 Aralık) mesai bitiminde sona erecek. 

Adaylar; başvuru sırasında istenilen belgeler ile birlikte saat 17.00’a kadar Ayvacık Belediye Başkanlığına şahsen müracaat edecekler.

İSTENİLEN BELGELER

Başvuru esnasında; öğrenim durumunu gösterir belgenin aslı veya onaylı fotokopisi, nüfus Cüzdanı ve sürücü belgesi fotokopisi, yerleşim yeri belgesi, özgeçmiş(CV), sağlık raporu ve adli sicil belgesi, erkek adaylar için askerlikle ilgili durumunu gösterir belge, kamu haklarından mahrum bulunm adığına ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48/A-5’inci maddesinde belirtilen suçlardan mahkûm olmadığına dair beyanı, mesleğinde en az 3 (üç) yıl tecrübesi olduğuna dair belge(SGK döküm belgesi), güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu (fotoğraflı 3 suret), başka bir kurumda sözleşmeli olarak çalışmadığına dair beyanı ve 2 Adet vesikalık fotoğraf isteniyor.

ADAYLARDA ARANILAN GENEL NİTELİKLER

Ayvacık Belediyesi personel alım ilanına; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyan, görevini devamlı yapm asına engel olacak sağlık problemi olmayan, başka bir kurumda sözleşmeli olarak çalışıyor olmayan, erkek adaylar için askerliğini yapmış olan, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan, mesleğinde en az 3 (üç) yıl tecrübesi olan adaylar başvuru yapabilecek.

Ayrıca; İmar Kanunu ve yürürlükteki ilgili imar mevzuatlarına, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu ile mimari proje çizimine hakim ve diğer yapı projelerini okuyabilen, Autocad ve benzeri çizim programlarını, 3 boyutlu modelleme programlarını aktif olarak kullanabilen adaylar tercih edilecek.