Sözleşmeli Personel Alım İlanları

EGM Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Başlıyor

Emniyet Genel Müdürlüğü bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alımı yapacağını belirtmişti. İlana başvurular başlıyor peki başvurular nasıl yapılacak? Kamupersoneli.net olarak başvuruların nasıl yapılacağını ve genel şartların neler olduğunu ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK PERSONEL

EGM personel alım ilanında Uçak Pilotu (2), Helikopter Pilotu (8) kadroları için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

GENEL ŞARTLAR

EGM sözleşmeli personel alımında adaylardan “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, atanmak istediği unvanla ilgili olarak EK-1’de belirtilen şartları taşımak, ülke genelinde çalıştırılmayı ve tüm uçuşlarda görevlendirilmeyi kabul etmek, sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak” şartlarına haiz olmaları isteniyor.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Emniyet Genel Müdürlüğü sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 10 Temmuz 2017 tarihinde başlayacak ve 14 Temmuz 2017 tarihine kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını bulundukları illerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne bizzat yapacaklardır.

Bir Yorum

  1. ya ama pöh ve polis alımlarıda yaş sınırı genişletilmiş olarak başlasın 30 yaş ve lise seviyesinde kpss aranmasın bunun için iç işlerine yazarak kamuoyu oluşturalım okuyan arkadaşlara sesleniyorum

  2. Pöh ikinci bir alım daha yapacak mı arkadaşlar bilgisi olan var mı?