Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Mühendis Alımı Başvuruları Ne Zaman Başlayacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yer alan Mühendis alım ilanını güncelledi. Güncellenen mühendis alım ilanına başvurular ne zaman başlayacak? Kimler başvuru yapabilecek? İşte detaylar:

Alım Yapılacak Kadrolar:

* Bilgisayar Mühendisi

* Elektrik Elektronik Mühendisi

Kimler Başvuru Yapabilecek?

* EGM sözleşmeli mühendis alım ilanına; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşıyanlar, atanmak istediği unvanla ilgili olarak belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşıyanlar, Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşıyanlar, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olanlar, esnek çalışma saatlerine uyumlu olanlar, analitik düşünme yeteneğine sahip olanlar, Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olanlar başvuru yapabilecek.

Başvuru İçin Gereken Belgeler Neler?

* Kimlik belgesi

* Son altı ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf

* İstenilen eğitim durumuna ait diploma/mezuniyet belgesinin aslı ve fotokopisi ya da noter tasdikli sureti

* KPSS Sonuç belgesinin aslı ya da internet çıktısı

Başvurular Ne Zaman Başlayacak?

* Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), mühendis alımı başvuruları 17 Nisan 2017 – 21 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacak.

Sözlü/Uygulamalı Sınav Süreci:

* İlanda belirtilen sürelerde başvuru yapan adaylardan; 2016 yılı KPSS (P3) puanına göre yapılacak olan sıralamada en yüksek puandan başlamak üzere alınacak personel sayısının 5 (beş) katı kadar aday sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacak. Son sıradaki aday ile aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacak.

* Sözlü ve/veya uygulamalı sınava girmeye hak kazananların, sınav yerleri ve sınav tarihleri www.egm.gov.tr internet adresinde ilan edilecek olup, adaylar T.C kimlik numarası, adı ve soyadı bilgilerini sisteme girerek başvuru sonucuna ulaşabilecektir. Başvuruda bulunan adaylardan, belirtilen şartları taşıyanlar, sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacaktır.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA