Sözleşmeli Personel Alım İlanları

İTÜ 70 KPSS Puanıyla Büro Personeli Alımı İçin İlan Yayımladı

İstanbul Teknik Üniversitesi yayımladığı ilanında, üniversitede çalıştırılmak üzere 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi uyarınca Sözleşmeli Personel alımı yapılacağını ilan etti. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralaması esasına göre yapılacak personel alımlarında yer alan açık pozisyonlar, eğitim ve KPSS şartı ve başvuru sürecine dair detaylar şu şekilde, 

KADRO DETAYLARI

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından yayımlanan personel alım ilanında Büro Personeli pozisyonunda alım yapılacağı açıklandı. Kurumun açıklanan pozisyon için 5 personel istihdamı yapacağı bildirildi. 

İTÜ Büro Personeli alım ilanına üniversitelerin lisans ve önlisans düzeyinden ve ilgili bölümlerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği aktarıldı. 

EĞİTİM, KPSS VE DİĞER KOŞULLAR

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanına başvuruda bulunacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarına haiz olması gerekiyor. 

Genel Başvuru Koşulları; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik 48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak, Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak ve olumlu sonuçlanmak. Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Son başvuru tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak Yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda başvurulan pozisyona uygun olmalarına engel bir durumu bulunmamak,

KPSS Şartı; KPSS 2016 sınavı KPSSP3 ve KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak

Eğitim Şartı; Büro Personeli 1 kişi; Hukuk Büro Yönetimi ve Sekreterliği veya Adalet önlisans programından veya Adalet Meslek Yüksekokulundan mezun olmak, Büro Personeli 1 kişi; Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü Mezunu olmak ve Büro Personeli 3 kişi; İşletme – İstatistik Bölümü lisans programından mezun olmak.

BAŞVURU SÜRECİ

İstanbul Teknik Üniversitesi, Büro Personeli alım ilanına başvuru yapacak adayların başvurularını 22 Mayıs 2018 tarihine kadar (Başvuru Formu (Web sayfasından temin edilebilecektir.), Diploma veya mezuniyet belgesinin fotokopisi, Nüfus Cüzdanının/Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı fotokopisi, 2016 KPSS (B) sonuç belgesi ve E-Devlet üzerinden alınacak hizmet döküm belgesi) evrakları ile birlikte “İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Maslak – İSTANBUL” adresine şahsen veya posta yoluyla yapacaklardır.