Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Maliye Bakanlığı KPSS Puanı İle Memur Personel Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor !

Maliye Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresinde yer alan ilanlar bölümünde günler öncesinde bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda Maliye Bakanlığı KPSS puanı ile memur alımı yapacağını ifade etti. Söz konusu ilana ilişkin detayları kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

Maliye Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda 4 adet sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı ifade edildi. Bu ilana başvuru yapacak olan adayların KPSS’den en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. İlana ilişkin olarak genel şartları ve başvuru detaylarını paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

Maliye Bakanlığı personel alım ilanına başvurular 27 Aralık 2017 tarihinde başladı ve 19 Ocak 2018 yani bugün başvurular sona erecektir. Maliye Bakanlığı personel alım ilanına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Maliye Bakanlığı Muhasebat Genel Müdürlüğü M Blok Merkez Personel Şubesi 2. Kat 214 Nolu Oda İlkadım Caddesi TBMM Karşısı Dikmen/ANKARA adresine şahsen veya posta yolu ile gerçekleştireceklerdir. Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar başvuru formu ve kılavuzda belirtilen belgeler ile başvurularını gerçekleştireceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra adayların başvuru yapabilmesi için bazı şartları karışlamaları gerekmektedir. Bu şartları karşılamayan adayların başvuruları dikkate alınmayacaktır. 

Buna göre Maliye Bakanlığı sözleşmeli personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların “657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları haiz olmak, Fakültelerin dört yıllık ilgili bölümlerinden mezun olmak, Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda en az 3 yıl mesleki tecrübeye sahip bulunmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir. 

Bunun yanı sıra Maliye Bakanlığı tarafından adaylarda “Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya ertelenmiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.