Sözleşmeli Personel Alım İlanları

TSE Sözleşmeli Personel Alımı Başvuru Detayları

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) kendi bünyesinde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel alımı yapacağını yayımladığı ilanı ile duyurmuştu. Söz konusu Türk Standartları Enstitüsü (TSE) sözleşmeli personel alım ilanı Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi aracılığı ile yayımlanmıştı. 

Konu ile ilgili olarak Türk Standartları Enstitüsü (TSE) sözleşmeli personel alım ilanına başvurular devam ediyor. Bundan dolayı ilana ilişkin olarak ziyaretçilerimiz için kamupersoneli.net olarak genel şartları ve başvuru detaylarını haberimizde paylaşıyoruz. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yayımlanan ilanda alınacak personellerin hangi pozisyonlar için alınacağı da belirtildi. Bu kapsamda Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bilgi Güvenliği Uzmanı(1), Sistem Uzmanı(1) Kıdemli sistem Uzmanı(2), Java Yazılım Geliştirme Uzmanı(2) olmak üzere toplam 10 sözleşmeli personel alımı yapacak.

GENEL ŞARTLAR

Ayrıca yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olan adayların başvurularının kabul edileceği gibi başvuru şartlarını taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Bu kapsamda TSE tarafından ilana başvuru yapacak olan adaylarda “belirtilen eğitim seviyelerinden mezun olmak, yazılımlar ve tasarımlarının geliştirilmesiyle bu sürecin yönetimi konusunda büyük ölçekli olarak sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az 5 diğerleri için en az 8 yıllık mesleki tecrübeye sahip olmak Bilgisayar çevre birimlerinin donanımları ve kurulan ağ yönetimleri güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları koşuluyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek, erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle ilgisi olmamak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak” şartları aranmaktadır. TSE sözleşmeli personel alım ilanında KPSS şartı da aranmaktadır.

BAŞVURU DETAYLARI

TSE sözleşmeli personel alım ilanına başvurular devam ediyor. Peki başvurular ne zaman sona erecek? Ayrıca başvurular nasıl yapılacak? TSE sözleşmeli personel alım ilanına başvurular 5 Mart 2018 tarihinde başlamıştı ve ilana başvurular 26 Mart 2018 tarihinde sona erecektir. Ayrıca ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Türk Standartları Enstitüsü (www.tse.org.tr) sitesinde bulunan ilan metninde yer alan “Başvuru Sistemine” eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurmak suretiyle elektronik ortamda gerçekleştireceklerdir. Ayrıca başvurular son başvuru gününde saat 23.59’a kadar devam edecektir.