Sözleşmeli Personel Alım İlanları

YÖK Bünyesine KPSS Puanı İle Memur Alınıyor !

Günler öncesinde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden Yükseköğretim Kurulu sözleşmeli memur alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda Yükseköğretim Kurulu KPSS puanı ile sözleşmeli memur alımı yapacağını duyurdu.

Yükseköğretim Kurulu tarafından yayımlanan sözleşmeli memur alım ilanına ilişkin genel şartları başvuru detaylarını ve başvuruların ne zaman sona ereceğini kamuperosneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

BAŞVURU DETAYLARI

YÖK sözleşmeli memur alım ilanı için başvurular 15 Ocak 2018 tarihinde başladı ve 2 Şubat 2018 tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını şahsen veya posta yolu ile gerçekleştireceklerdir. Söz konusu ilana başvurular YÖK’ün resmi web adresi üzerinde bulunan başvuru formunun doldurulması ve başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile gerçekleştirilecektir.

GENEL ŞARTLAR

YÖK memur alım ilanına başvuru yapacak olan adayların Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri ve mevcut projelere/yazılımlar hakkında “hızlı adapte olmak ve geliştirmek, güçlü iletişim ve problem çözme yeteneklerine sahip olmak, Yoğun iş ortamında, grup içinde çalışma ve paylaşım düşüncesini benimsemek, Yaratıcı ve yenilikçi yaklaşımlara yönelebilmek ve öğrenmeye açık olmak, Analitik düşünme yeteneğine sahip olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.

35 YAŞ ŞARTI VAR

YÖK memur alımı için 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yazılı genel koşullarını taşımaları ve erkek adayların askerlik hizmetlerinin ertelenmiş, yapmış veya muaf olmaları gereken adayların 35 yaşından gün almamış olmaları da gerekmektedir.

Bir Yorum

  1. devlet kamuda ve özelde emeklilik yaşı nı 65 e çıkarıyor ama 35 yaşında çalışan alıyor 50 yaşında işsiz kalan neyapacak peki çevremde 45 ini geçmiş pek çok kişi var iş arayıp bulamayan