Sözleşmeli Personel Alım İlanları

Anayasa Mahkemesi KPSS Şartsız Sözleşmeli Personel Alımı Devam Ediyor

Anayasa Mahkemesi, geçtiğimiz Ocak ayında Resmi Gazete’de yayımlanan ilan ile personel alımı yapacağını duyurdu. İlana başvurular devam ediyor. Başvuru şartları, başvuru süreci ve diğer detaylar şöyle:

Alınacak Personel:

* Mütercim- Tercüman: 2

Genel Şartlar:

* Anayasa Mahkemesi sözleşmeli personel alım ilanına başvuracak adayların; 657 sayılı DMK’nın 48.maddesinde yer alan şartları taşımak, 35 yaşını bitirmemiş olmak, erkek adaylar için askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmak, görevini devamlı yapmasına engel sağlık durumu olmamak, üniversitelerin en az 4 (dört) yıl süre ile eğitim veren; İngilizce Mütercim- Tercümanlık/Çeviribilim bölümlerinden mezun olmak, YDS’den en az 85 almış olmak şartlarına haiz olmaları gerekiyor.

İlan detayları İçin TIKLAYIN.

Başvuru Süreci:

* Anayasa Mahkemesi sözleşmeli personel alım ilanı başvuruları 10 Şubat 2017 mesai bitimine kadar, “Anayasa Mahkemesi Başkanlığı Ahlatlıbel Mahallesi İncek Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz Bulvarı No: 4 Posta Kodu: 06805 Çankaya/ANKARA” adresine şahsen ya da posta ile yapılacak.

Sınav Yeri:

*  Yazılı sınav 22 Şubat 2017 tarihinde saat 10.00’da, Anayasa Mahkemesi Başkanlığında yapılacaktır. Sözlü sınav tarihi ve yeri ayrıca bildirilecek.