Spor

Galatasaray – Glasgow Rangers 11'leri Belli Oldu Mu? Fatih Terim'den Sürpriz Kadro

Galatasaray, EFA Avrupa Ligi’nde ise iki ön eleme turunu geçerek play-off’a kalarak İskoçya’da Glasgow Rangers’ın konuğu oluyor. Fatih Terim’in aracchi ve Arda’nın yokluğunda yapacağı hamle merak konusu olurken Babel’i yedek tutacağı belirtildi.

Galatasaray - Glasgow Rangers 11'leri Belli Oldu Mu? Fatih Terim'den Sürpriz Kadro

MAÇ 21:45’TE

Sarı kırmızılı ekip UEFA Avrupa Ligi play-off turu 3. maçında deplasmanda İskoçya’nın Rangers takımıyla karşı karşıya gelecek. Maç, leme usulüne göre gerçekleşecek ve maçı kazanan takım Avrupa Ligi gruplarında yer alma hakkı kazanacak. Söz konusu karşılaşma lasgow kentindeki İbrox Stadında maç 21.45’te başlayacak. 

Pandemi nedeniyle seyircisiz oynanacak müsabaka, Teve2’den şifresiz olarak yayımlanacağı gibi bu karşılaşmayı Letonya Futbol Federasyonundan hakem Andris Treimanis yönetecek.

Galatasaray - Glasgow Rangers 11'leri Belli Oldu Mu? Fatih Terim'den Sürpriz Kadro

ÖNEMLİ MAÇ

Ayrıca bu maçı önemli kılan bir diğer etmen ise bu sezon ülke puanına yapacağı katkı. Konu ile ilgili olarak Mircea Lucescu’nun çalıştırdığı Dinamo Kiev, Gent’i geçip Şampiyonlar Ligi’ne adını yazdırmayı başardı. Ukrayna, UEFA ülke puanı sıralamasında Türkiye’nin önüne geçti.

Bundan dolayı Galatasaray ile birlikte Başakşehir ve Sivasspor’un bu sezon toplayacağı puanların hayati önemi bulunurken sezonu 12. sırada bitiremezsek gelecek yıl Şampiyonlar Ligi’ne, 13. sırada bitiremezsek UEFA Avrupa Ligine direkt olarak giden herhangi bir takımımız olmayacak.

Galatasaray - Glasgow Rangers 11'leri Belli Oldu Mu? Fatih Terim'den Sürpriz Kadro

TAKIMLARIN 11’LERİ

Galatasaray’ın muhtemel 11’leri ise şöyle:

“Fatih, Omar, Luyındama, Marco, Linnes, Taylan, Etebo, Belhanda, Feghouli, Emre, Falcao”

Glasgow Rangers’ın 11’i ise şöyle:

“Mcgregor, Tavernier, Goldson, Helander, Barisic, Arfield, Davis, Kamara, Hagi, Kent, Öorelos”