Genel

Karaman Başyayla SYDV Memur Alımı Yapıyor

Karaman Başyayla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV), yayımladığı ilan ile Büro Görevlisi pozisyonunda 1 personel alımı yapacağını duyurdu. İlana göre;

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, en az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak, Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak, iş Tanımlarında belirtilen nitelikleri taşımak.

ADAYLARDA ARANAN ÖZEL ŞARTLAR

4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler, bölümlerinin birinden mezun olmak, en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak veya işe alımı yapıldığı takdirde 1 (bir) yıl içinde ehliyet alacağını taahhüt etmek, adayların başvuru bitiş tarihinden önce vakfın bulunduğu il sınırları içinde ikamet ediyor olması ve bu durumu belgelendirmesi, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engeli bulunmamak.

PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN AÇIKLAMALAR

Gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenlerin talepleri değerlendirilmeyecek, haklarında herhangi bir işlem yapılmış ise bu işlemler iptal edilecektir. Ayrıca, konusu suç teşkil eden hususlarda gerekli yasal yollara başvurulacaktır.

BAŞVURU İÇİN GEREKEN BELGELER

4 yıllık Yükseköğretim Kurumlarının Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Halkla İlişkiler, İletişim ve Sosyal Hizmetler, bölümlerinin birinden mezun olduğunu gösterir diploma aslı veya noter onaylı sureti veya Vakfımızca “aslı idarece görülmüştür” veya bu anlama gelecek şekilde şerh düşülen sureti. (İlgili bölümlerden yurt dışındaki üniversitelerden mezun olunması halinde YÖK tarafından denkliği onaylı olmalıdır.)

Ehliyet fotokopisi veya işe alımı yapıldığı takdirde 1 (bir) yıl içinde ehliyet alacağına dair taahhütname, KPSS P3 puanını gösterir belge. (internet çıktısı kabul edilecektir.), kimlik fotokopisi, adli sicil kaydı (internet çıktısı kabul edilecektir.), 2 adet son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, ikametgah belgesi. (Adayların başvuru bitiş tarihinden önce Karaman İl sınırları içinde ikamet ettiğine dair belge), sağlık Raporu (Herhangi bir sağlık kuruluşundan alınabilir), özgeçmişi (varsa aldığı sertifikalar eklenecek)

BAŞVURU SÜRECİ

Adaylar, 27 Eylül – 6 Ekim 2017 tarihleri arasında https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden çevrimiçi başvuru yapabilecekler.

İlan detayları için TIKLAYIN.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA