Genel

Konya Ereğli SYDV Büro Görevlisi Alımı Yapıyor

Konya Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ilgili birimlerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 

Yayımlanan ilanda yer alan kadrolar, kadrolara başvuruda bulunacak adayların bilmesi gerekenler ve ilana başvuru sürecine dair tüm detayları haberimizde aktarıyoruz. 

BÜRO GÖREVLİSİ ALIM İLANI

Konya Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı yayımladığı ilanında üniversitelerin dört yıllık eğitim veren ilgili bölümlerinden mezun olmuş adayların başvuruda bulunabileceği Büro Görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilan metnine göre, söz konusu kadro için vakıf bünyesinde 1 kişi görevlendirilecek. 

Söz konusu ilana 4 Yıllık Yükseköğretim Kurumlarının; Sosyoloji, Psikoloji veya İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinin İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Çalışma Ekonomisi, Muhasebe, Maliye bölümlerinin birinden mezun olanların başvurabileceği belirtildi. Bölüm şartının aktarıldığı koşulda ayrıca, Muhasebe bilgisi ve tecrübesi olan adayların tercih sebebi olacağı duyuruldu. 

KİMLER BAŞVURUDA BULUNABİLİR?

Yukarıda alım yapılacak kadroya ve görevlendirilecek personel sayısına ilikin bilgileri aktardığımız personel alım ilanına başvuracak adayların ilanda belirtilen başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. Konya Ereğli SYDV tarafından açıklanan başvuru koşulları arasında aşağıda yer alan maddeler bulunuyor. 

İlana başvuruda bulunacak adayların, Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olması (mezun olduğu okuldan bilgisayar dersi aldığını belgelendirmesi geçerli olacak) ve iyi derecede bilgisayar (Windows, Word, Excel, Powerpoint v.b.) kullanıyor olması isteniyor. İlan metninde ayrıca adayların, En az B sınıfı sürücü ehliyeti sahibi olması, vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olması, erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olması ve görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile özrü bulunmaması isteniyor. 

Yukarıda yer alan ikamet şartına ek olacak ayrıca adayın, Konya-Ereğli ilçemizde ilan tarihi itibariyle son 1 yıldır ikamet ediyor olmak (İkameti ispatlayıcı belge talep edilecektir) koşulu yer alıyor. 

BAŞVURULAR NE ZAMAN SONA ERECEK?

Konya Ereğli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yayımlanan Büro Görevlisi alım ilanı 18 Ocak tarihinde yayımlanmış olup ilana başvuruların 29 Ocak tarihine kadar devam edeceği duyuruldu. 

Kamupersoneli.net – ANKARA