Genel

Kütahya Çavdarhisar SYDV Memur Personel Alımı Başvurularında Son

Kütahya Çavdarhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yayımlanan memur personel alım ilanına başvurularda sürecin sonuna gelindi. İşte detaylar:

PERSONEL ALIMI BAŞVURULARINDA SON GÜN

Kütahya Çavdarhisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından yayımlanan Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi (1) personel alım ilanına başvurular, bugün (20 Aralık) mesai bitiminde sona eriyor. Başvurular https://appext.aile.gov.tr/Vakifilan/Basvuru.aspx linki üzerinden online olarak yapılacak. Başvuruların yapılmasının ardından istenilen belgeler, 22 Aralık 2017 tarihi mesai bitimine kadar teslim edilecek.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANAN ŞARTLAR

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan, medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olan, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olan, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmayan, en az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olan, KPSS P3 puan türünde en az 60 puan almış olan, kamu haklarından mahrum bulunmayan, görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşıyan adaylar başvuru yapabilecek.

Adaylardan genel şartların yanı sıra; en az B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif araç kullanıyor olmak, vakfın bulunduğu ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olmak, iyi derecede bilgisayar kullanabiliyor olmak şartlarını da taşımaları isteniyor.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA