Teknoloji

Çarpıcı İddia: Google Twitter' ı Satın Alma Hazırlığında!

Oldukça ilginç ve çarpıcı bir iddia sosyal medya gündemine düşmüş durumda. Google + ile aradığı pazarı bulamayan Google’ ın Twitter’ ı satın alma hazırlığında olduğu ileri sürülüyor. Google‘ a yakın kaynaklardan elde edinilen bilgiler ışığında Dünya basınına yansıyan bu çarpıcı gelişme, Twitter’ ın yükselişte olan değerinin daha da artmasına neden olacak gibi gözüküyor.

Son dönemlerde rekabet sınırlarında oldukça önemli gelişmelere imza atan Twitter’ ın böyle bir durumunun söz konusu olabileceği de öne sürülen fikirler arasında. Bazı görüşler tarafından da tam tersine Google ve Twitter arasında bir işbirliği yapılmaya başlanacağı ifade ediliyor.

Ancak durumun öyle olması pek mümkün gözükmüyor. Twitter özellikle anket imkanının sunulmasıyla yüksek bir kullanılabilirlik oranı kazandı. Google’ ın yatırım yapma konusundaki girişimlerini de hepimiz zaten biliyoruz. Durum böyle olunca da Google, bir devi daha kendi bünyesine hapsetmek istiyor olabilir.

Eğer Twitter, Google bünyesine geçerse sosyal medya döneminde yeni bir çağ başlamasına sebep olabilir. Böyle bir durumda da oldukça yenilikçi özelliklerin Twitter üzerinde gerçekleştirilmeye başladığını görebiliriz. Tabi bu değişiklik önce bir materyal tasarımla başlayacaktır…

Kamupersoneli.net | ANKARA