AÖF Marka İletişimi Bölümü ve İş Olanakları
Açıköğretim Fakültesi Marka İletişimi bölümü ile ilgili olarak, AÖF resmi sitesinde: 'Marka İletişimi Önlisans Programının amacı, marka iletişimi ve pazarlama iletişiminin temel kavramlarını bilen ve bu kavramlar çerçevesinde oluşan teorik bilgiyi pratiğe
Açıköğretim Fakültesi Marka İletişimi bölümü ile ilgili olarak, AÖF resmi sitesinde: "Marka İletişimi Önlisans Programının amacı, marka iletişimi ve pazarlama iletişiminin temel kavramlarını bilen ve bu kavramlar çerçevesinde oluşan teorik bilgiyi pratiğe dönüştürebilecek; kurum ve kuruluşların markalaşma sürecinin yönetilmesine yardımcı olabilecek; kendini gelişime ve geliştirmeye adamış; görev ve sorumluluklarının bilincinde, her türlü görevde kurumsal, kültürel, toplumsal ve etik değerlere, sosyal adalete saygılı personel yetiştirmeyi amaçlamaktadır." ifadesi yer alıyor.
Bölümden Mezun Olabilmek İçin:
Marka İletişimi Önlisans Programından mezun olabilmek için, dersleri verebildiğiniz takdirde dört yarıyılda verilen toplam 120 AKTS kredilik derslerin tümünden başarı ile geçmeniz gerekmektedir. Herhangi bir dersin FF, YZ, DZ olması durumunda mezun olamazsınız. Ayrıca tüm dersleri tamamladıktan sonra Genel Nor Ortalaması en az 2,00 olmalıdır. Bu şartları yerine getiren öğrenci, Açıköğretim Fakültesi Marka İletişimi Önlisans Programı Diploması almaya hak kazanır.
Dikey Geçiş Olanakları:
Marka İletişimi Önlisans Programından mezun olduktan sonra Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile lisans eğitime geçebilirsiniz. Hangi lisans bölümlerine geçiş yapabileceğinizi öğrenmek için, o yıla ait DGS kılavunuz inceleyebilirsiniz.
Bu Bölümde Hangi Dersler Alınıyor?
Mezun Olduktan Sonra İş Olanakları:
Bu bölümden mezun olunca ne iş yapılabildiği konusunda adaylar bu soruyu soruyorlar. Konu ile ilgili olarak AÖF resmi sitesinde: "Marka İletişimi Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, üretim ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşların; işletmelerin marka yönetimi birimlerinde, pazarlama bölümlerinde, reklam bölümlerinde, halkla ilişkiler bölümlerinde, kurumsal iletişim bölümlerinde ve reklam ajansları, halkla ilişkiler ajansları, yapım şirketlerinde çalışma olanağına sahip olabilmektedirler." ifadeleri yer alıyor.
Kamupersoneli.net | Ankara
Bakmadan Geçme





