Personel Alımı

Hazine ve Maliye Bakanlığı memur alımı başvuruları başladı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanlığı Kamu ilan sayfası üzerinden yayımlanan  memur alım ilanına başvurular bugün başladı.

BAŞVURULAR 18 ARALIK TARİHİNDE SONA ERECEK

Memur alım ilanına başvuru yapacaklar için Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı memur alım ilanı başvuruları  18 Aralık tarihinde sona erecek.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞI MEMUR ALIMI BAŞVURU ADRESİ

Başvurular Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (www.oib.gov.tr) internet sayfası üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Memur alımı başvuru şartları şöyle:

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak,

2020 yılı Ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış olmak (01.01.1985 tarihi ve sonraki doğumlular başvurabilecektir),

Son başvuru tarihi itibarıyla, üniversitelerin TABLO 1’de belirtilen en az dört yıllık lisans eğitimi veren fakültelerinden/bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak,

ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış ve TABLO 1’de belirtilen puan türlerinin herhangi birinden en az 80 puana sahip olmak (Adaylar başvuruyu belirtilen puanlardan sadece birisi üzerinden yapabilecekleri için sahip oldukları en yüksek puan türünü kullanmaları lehlerine olacaktır),

Başvuruyu süresi içinde yapmış olmak.

Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler fakültelerindeki programlar ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

Şehir ve Bölge Planlama programları ile bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olmak.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 75 Puan ile belediyeye memur alınacak!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Sivas’ta bulunan Hafik ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından memur alım ilanı yayımlandı. Memur alım ilanında KPSS’den en az 75 puan alan adayların başvuru yapabileceği bildirildi.

Sivas’ta bulunan Hafik ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından Resmi Gazete’de memur alım ilanı olacağı duyuruldu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 75 Puan ile belediyeye memur alınacak!

Kura ve sözlü sınav ile üniversiteye en az ilköğretim mezunu personeller alınacak!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi en az ilköğretim mezunu adayların başvuru yapacağı personel alım ilanı yayımladı. Üniversite personel alım ilanında adayların kura ve sözlü sınav ile alınacağı aktarıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Kura ve sözlü sınav ile üniversiteye en az ilköğretim mezunu personeller alınacak!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alacak!

Rize’de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alım ilanında en az lise mezunu adayların başvuru yapacağı aktarıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alacak!

En az 6000 TL maaşla TUBİTAK’ta çalışacak personel aranıyor!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK ) bünyesinde en az 6000 TL Maaşla çalışacak personel arandığı duyuruldu. TUBİTAK personel alım ilanı detayları haberimizde…

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

En az 6000 TL maaşla TUBİTAK'ta çalışacak personel aranıyor!