• Haberler
  • Gündem
  • Kış ayının gelmesi ile birlikte müjde de geldi! Doğalgaz için vatandaşlara aylık 150 TL destek veriliyor

Kış ayının gelmesi ile birlikte müjde de geldi! Doğalgaz için vatandaşlara aylık 150 TL destek veriliyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı.Bu açıklamada Belediye Başkanlığı tarafından 186 bin 209 aileye 2 bin 150'şer TL doğalgaz desteği verileceği belirtildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Bu açıklamada Belediye Başkanlığı tarafından 186 bin 209 aileye 2 bin 150’şer TL doğalgaz desteği verileceği belirtildi. Doğalgaz fatura desteği başvurular 16 Kasım 2021 tarihinde başlıyor. Bu sosyal yardım desteği hakkındaki detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz.

KIŞ DESTEĞİ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sosyal yardım alan ailelere yönelik açıkladığı 600 milyon TL’lik “Kara Kış Destek Paketi”nde ilk doğalgaz ödemesi 16 Kasım’da başlıyor.

AÇIKLAMA YAPILDI

Konu ile ilgili olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş sosyal medya hesabı üzerinden bu ödemeler hakkında değerlendirmelerde bulundu ve şu ifadeleri kullandı:

"Ekonomik gidişat hiçbir hemşehrimizin belini bükmesin diye elimizi taşın altına koyuyoruz. 186 bin 209 ailemizin Başkent Kartlarına 4 ayda toplam 2150’şer TL’den 400 milyon 349 bin 350 TL doğalgaz desteğimizin 500 TL’lik ilk ödemesini 16 Kasım’da yapacağız. Birlikte iyileşeceğiz"

Kamu Personeli - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!

Bakmadan Geçme