Kültür-sanat

İdris Koçovalı ve Paşa Çukur dizisine geri dönüyor!

Çukur 106. Bölüm Fragmanı yayınlanmasının ardından izleyiciler ekrana kilitlendi.

İDRİS KOÇOVALI VE PAŞA GERİ DÖNÜYOR

Çukur dizisinde bir zamanlar başrol oyuncuları arasında olan ve diziden ayrılan oyuncu Ercan Kesal’ın canlandırdığı İdris Koçavalı ve Çetin Sarıkartal’ın canlandırdığı Paşa yeni bölümde dönecek olması izleyicileri heyecanlandırdı.

idris-kocovali.jpg

106. BÖLÜM HEYECANLANDIRDI

Çukur 106. Bölüm Fragmanı açıklamasında, “Selim Koçovalı’nın ölüm haberinin herkesi derinden sarstığı tanıtımda Akın’ın gözyaşları içinde haykırışları yüreklere dokunuyor. Yamaç’ın sözleri Erdenetler’den intikam alacağını açıkça gösterirken, Koçovalılar ile Erdenetler’in savaşının bundan sonrasında nasıl devam edeceği merakla bekleniyor. ” denildi.

ukur.jpg

SELİM KOÇOVALI DİZİDEN AYRILIYOR

Öte yandan şuanda  başrollerinde Aras Bulut İynemli, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Öner Erkan, Necip Memili, Rıza Kocaoğlu, Mustafa Avkıran ve Nejat İşler gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Çukur dizisi bu bölümde Selim hayatını kaybederek diziden ayrılıyor.

Çukur 4. Sezon 14. bölüm sürpriz ayrılık kesinleşti! Yamaç bundan sonra…

Milyonlarca kişiyi ekrana bağlayan ShowTV’nin fenomen dizisi Çukur’da 4. Sezon 14. bölüm fragmanı yayınlanması ardından sürpriz ayrılık kesinleşti. Çukur ayrılık haberleri kesinleşmesi sonrasında Yamaç’ın planı merak konusu oldu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur 4. Sezon 14. bölüm sürpriz ayrılık kesinleşti! Yamaç bundan sonra...

Vartolu Sadettin Çukur’dan ayrılması dikkat çekti! Çukur 105. bölüm fragmanı

Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur Dizisi 104. bölüm dün akşam seyirci ile buluşması sonrasında izleyiciler merakla Vartolu Sadettin Çukur’dan ayrıldı mı? sorusunun cevabını bulmak için her saniyesini kaçırmadan izledi. Vartolu Çukur’dan ayrılıp Afganistan’a gitmesi sonrasında Vartolu Sadettin’i canlandıran Erkan Kolçak Çukur’dan ayrıldı mı? sorusunun cevabı merak konusu oldu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Vartolu Sadettin Çukur'dan ayrılması dikkat çekti! Çukur 105. bölüm fragmanı

Vartolu Sadettin Çukur’dan ayrıldı! Memati geri dönüyor!

Çukur dizisi son zamanlarda senaryosu ve oyuncuları ile dikkatleri daha da fazla çekmeye başladı. Çukur dizisinin son bölümünde Vartolu Sadettin rolü ile izleyicilerin gönlünden taht kuran Erkan Kolçak Çukur’dan ayrılarak Afganistan’a gitti. Öte yandan dikkatleri üzerine çeken bir başka dizi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde de Memati olarak tanınan Gürkan Uygun geri döneceği iddia edildi.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ
Vartolu Sadettin Çukur'dan ayrıldı! Memati geri dönüyor!