Sağlık

Koronavirüs bu besine karşı etkisiz!

Koronavirüsle ilgili bir araştırma sonucu ortaya konuldu. Yapılan araştırmaya göre lahana turşusunun salgına karşı son derece etkili olduğu duyuruldu. Lahana turşusunun koronavirüse yakalanma riskini azalttığı ifade edildi.

Koronavirüs bu besine karşı etkisiz!

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİYOR

Yapılan yeni bir çalışma lahananın koronavirüse karşı etkili olduğunu ortaya koydu. Bağışıklık sistemini güçlendiren lahananın koronavirüse yakalanma ihtimalini azalttığı belirtildi. Sadece koronavirüs değil, aynı zamanda soğuk ve grip sezonuna girdiğimiz bu sezonda enfeksiyonlardan korunmak için kullanılması gerektiği ifade edildi.

Koronavirüs bu besine karşı etkisiz!

BAĞIRSAK EN BÜYÜK BAĞIŞIKLIK ORGANI

Konuyla ilgili Anthony Hobson yapmış olduğu açıklamasında lahana turşusunun koronavirüs riskini azalttığını ifade etti. Hobson açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“Bağırsak en büyük bağışıklık organıdır ve bizi her türlü bakteri ve virüsten koruma savaşında ön cephedir. İyi böcekleri çok çeşitli yiyeceklerle beslememiz gerekiyor. Fermente olanlar, bağırsak sağlığını ve vücudun bağışıklık tepkisini geliştiren probiyotik bakteriler açısından zengindir “