Spor

Alanyaspor Galatasaray Maç Özeti! Sinan Gümüş Takımı Sırtladı

Alanyaspor sahasında Fatih Terim’li Galatasaray’ı konut etti.

Şampiyonluk mücadelesi veren sarı- kırmızılı ekip Aytemiz Alanyaspor’u 3-2 yenerken bu sonuçla beraber puanını 63’e çıkardı ve haftayı 62 puanla kapatan Başakşehir’in önünde liderliğine devam etti.

MAÇ ÖZETİ

Alanya’da oynana mücadelenin 4. dakikasında etkili gelişen Galatasaray atağında Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis’in pasıyla topu sahiplendi. Yıldız oyuncu rodrigues, rakibini geçerek ceza sahası dışarısından vurduğu sert ve etkili vuruş Haydar’dan sekince takipçiliğini konuşturan Gomis vuruşunu yaptı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.

Maçın 16. dakikasında Alanyaspor’da Tzavellas topu ters vuruşla kendi ağlarına gönderdi ve Galatasaray deplasman mcüadelesinde 2-0 öne geçti. Mariano’nun sağ taraftan ceza sahasına yaptığı ortasını kesmek için araya girmeye çalışan Tzavellas ters dokunuşunla topu kendi kalesine gönderdi.

22. dakikada ise Alanyaspor Junior Fernandes’in golüyle farkı 1’e indirmeyi başardı.

Maçın 59. dakikasında ceza sahasının içerisinde yaşanan pozisyonda Serdar Aziz’in Douglas’a yapmış olduğu müdahale sonrasında hakem Ümit Öztürk beyaz noktayı işaret ederken yaşanan pozisyon sonrasında Serdar Aziz’e sarı kart gösrterdi ve Beşitaş derbisinde cezalı duruma düştü.

Verilen penaltıyı değerlendiren Emre Akbaba skoru 2-2’ye taşıdı ve beraberlik sağlandı.

Galatasaray liderlik yarışından kopmamak için sıkı ataklarla mücadeleye devam ederken; 82. dakikada Galatasaray takımında 70. dakikada oyuna alınan Sinan Gümüş’ün attığı şık golle öne geçti ve galibiyetle sahadan ayrıldı.

Marianon pasında ceza sahasına hareketlenen Sinan Gümüş dar alanda sert vuruşla kaleciyi gafil avladı ve skoru 3-2 yaparken takımı sırtlamayı başardı.

Kamupersoneli.net I ANKARA