Spor

Ülke Puanına En Çok Katkı Yapan Takımlar ve Puanları

Ülke Puanına En Çok Katkı Yapan Takımlar ve Puanları

Ülke puanımıza en çok katkı yapan takımlar ve puanları netlik kazandı. Ülkemizin puanlarına 5 yılda ciddi etkileri görülen takımların başında Galatasaray yer alırken, ikinciliği ise Fenerbahçe omuzlamış durumda. Son 5 yılın puanları listesinde kendisine 3.sıradan yer bulan Beşiktaş olurken; Trabzonspor listeye 4.sıradan katılmış durumda.

Galatasaray’ ın etkisi ve başarısı inanılmaz.

Son 5 yılın en çok etkisi ve puanları listesinde ülke puanına ciddi bir rakamla destek olan Galatasaray’ ın etkisi hiç azımsanamayacak türden. 57,440 puan ile en çok katkıyı sağlayan takım olan Galatasaray’ ın koltuğu şuan için pek doldurulacak gibi görünmese de Fenerbahçe’ nin de oldukça yüksek katkısının olduğunu aktarmak mümkün. 40,440 puan ile listenin 2.sırasına dahil olan Fenerbahçe’ nin en yakın rakibi Beşiktaş 28,440 puana sahip durumda.

Beşiktaş’ ın en yakın rakibi ise 25,940 puanla Trabzonspor. Listede 5. sırada yer bulan Bursaspor’ un katkısı da 9,440 puan olarak kayıtlara geçmiş durumda. Listenin son sırasında ise 6,440 puanla Konyaspor yer alıyor.

Kamupersoneli.net | ANKARA